Problem with animations

  • updated
  • Not a bug

So, I literally JUST got the new update, my animations were saved, however, I cannot even load a single one.

Igor Mitrovic
  • Under review

Hello,

I am sorry to hear that you are experiencing an issue.

Could you provide us with a couple of answers please, so that we can assist you in the best possible way:

1. Restart your device and see if projects are loading.

2. Could you create a completely new project and see if it loads fine?

3. Check if permission is still granted to the App

Launch the Settings app from your Home screen.
Tap Privacy.
Tap Gallery to view which apps can access it.
Tap the switch next to FlipaClip to allow access.

Regards,

Igor

firepelt fireclan

Hmmm, It appears to still unfortunately not work. I did try and look at my settings however nothing has changed, I have restarted and updated my device too, so I don’t really know whats going on? I appreciate the help though, but also i noticedI couldn’t access all my animations? Only my like, 9 recent ones, I can’t see the rest either

firepelt fireclan

Aight so I just got it to load, but it takes about 1-3 minutes sitting there for it to load. It’s all good, thank you! 

Igor Mitrovic
  • Not a bug
Quote from firepelt fireclan

Aight so I just got it to load, but it takes about 1-3 minutes sitting there for it to load. It’s all good, thank you! 

Hey,

That's great that it is resolved.

Always feel free to ask for help or share some ideas with us on the forum.

Have a nice time animating : )

Igor

kiki.01

Hello. I have a problem. I delete the FlipaClip app and download it again. AND ALL PROJECTS ARE DELETED!!!

Igor Mitrovic
Quote from kiki.01

Hello. I have a problem. I delete the FlipaClip app and download it again. AND ALL PROJECTS ARE DELETED!!!

Hello Kiki, you can see the answer to your question here.