Missing parts after exporting

  • updated
  • Under review

This one is kinda har to explain but after I export an animation somthing from one layer vanishes on a few frames, I belive this is a bug as I've done multiple exports and they still end up the same way. I'm unsure if this happens to anyone else but it is very frustrating to deal with. thank you for taking your time to read this and please help me out with this!

fever

This happens to me too and I don't know how to fix it ): By any chance do you use a chromebook?

Dusan Kolic
  • Under review
Quote from fever

This happens to me too and I don't know how to fix it ): By any chance do you use a chromebook?

Hey, does it happen with any project or just a particular one?
How much space do you have on your device?

Also, does the part get erased in a movie only or also it is missing when you go back into the animation?

fever
Quote from Dusan Kolic

Hey, does it happen with any project or just a particular one?
How much space do you have on your device?

Also, does the part get erased in a movie only or also it is missing when you go back into the animation?

Every project

A lot

Both in playback and when exporting, but the actual frames are still there

maisie stockton

I also use a chromebook and have this issue. When I play back the animation, certain frames on certain layers are missing. At first I thought it was just lag, but this happened when I exported the movie. It happens on every project. Just over half of the storage on my device is used up. Hope this helps

fever
Quote from maisie stockton

I also use a chromebook and have this issue. When I play back the animation, certain frames on certain layers are missing. At first I thought it was just lag, but this happened when I exported the movie. It happens on every project. Just over half of the storage on my device is used up. Hope this helps

I figured out how to fix it but it's not a very good solution, animations with over 3 layers glitch the heck out so before you export your animation maybe delete your sketch frame and merge some other frames?

fever
Quote from fever

I figured out how to fix it but it's not a very good solution, animations with over 3 layers glitch the heck out so before you export your animation maybe delete your sketch frame and merge some other frames?

Nevermind. This does not work and is false